Categories:

Vi startade den lokala co-working Innovatech Center på Lidingö sommaren 2020 med att skapa en lokal och central mötesplats där människor kan mötas för att starta bolag, utveckla sina bolag eller bara att utveckla sig själva.

Inspirerade av EPI centers miljö i centrala Stockholm vill vi genom vårt koncept ta detta till lokala och regionala platser runt om i landet.

Efter önskemål och förfrågningar breddar vi nu vårt coworkingkoncept genom att etablera varumärket c/oWork.nu och öppnar upp för fler än bara techorienterade bolag.

Vi ser nu fram emot att fler egenföretagare från olika branscher, start-up företag, arbetssökande, arbetstagare som jobbar hemifrån och andra kategorier söker sig till värmen hos oss som medlemmar.

I samband med detta erbjuder vi nya medlemmar en fri period utifrån det medlemskap som man väljer. Det innebär att om du tecknar dig för ett ordinarie medlemskap på månadsbasis så får du månad nummer två fritt. Detsamma om tecknar dig för ett dagspass så får du dag nummer två fritt. Erbjudandet gäller fram till 31 december 2020 och för nya medlemmar.

Innovatech Center är fortfarande vårt co-working koncept med inriktning mot techverksamheter och är en del av c/oWork.nu.

Nyfiken och vill veta mer om våra co-workingverksamheter och ta del av vårt erbjudande, ta kontakt med mats@cowork.nu eller ring 0705-94 38 89.

Välkommen till c/oWork Lidingö på Sturevägen 29-31.

Tags:

Comments are closed

Follow by Email
Facebook
Instagram